Utbildning - auktoriserad hälsorådgivare

Vi är en auktoriserad hälsobutik vilket innebär att vi endast har kontrollerade produkter och att personalen som anställs måste utbilda sig till auktoriserade hälsorådgivare. För att få kalla sig auktoriserad hälsorådgivare ska man ha genomgått och regelbundet vidareutbilda sig i hälsofackhandelns utbildning. Denna innefattar näringsfysiologi, hälsolivsföring, varukännedom, naturläkemedel och grundkunskaper i farmakognosi. Utbildningen är en högskoleutbildning vid Högskolan Kristianstad.

 

I dagsläget har vi tre auktoriserade hälsorådgivare och en som läser till att bli auktoriserade hälsorådgivare. Vi finns i butiken för att svara på dina frågor gällande hälsa och hälsoprodukter. Vi kan även ge dig tips och råd på hur du kan hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila. Har du ett problem du vill prata ostört om kan du boka en tid med en av våra auktoriserade hälsorådgivare.

 

Vi har stor kunskap och väljer att åka på mycket kurser och utbildningar för att hela tiden hålla oss uppdaterade. Kan vi inte svara på en fråga tar vi alltid reda på information genom vårat stora kontaktnät inom hälsokost och alternativmedicin.

 

Du är alltid välkommen att komma med frågor!

 

Lotta med personal